Αντί για χρήματα ... έκλεψαν σακούλα με φάρμακα!

Αν υπήρχε διαγωνισμός... γκαφατζήδων κακοποιών, θα διεκδικούσαν την πρωτιά οι δύο ληστές που επιχείρησαν, χθες το πρωί, να «χτυπήσουν» -για δεύτερη φορά- τον ιδιοκτήτη εταιρίας εμπορίας και διανομής τσιγάρων και ψιλικών ειδών, με έδρα την Ανδραβίδα.

Οι κρανοφόροι ληστές-Γκούφι με τη μοτοσικλέτα είχαν στήσει ενέδρα έξω από το υποκατάστημα τράπεζας στα Λεχαινά και απείλησαν με πιστόλι τον ιδιοκτήτη της εταιρίας, μόνο που η σακούλα που του πήραν, αντί για χρήματα, είχε μέσα... φάρμακα και χαρτιά!

Η προηγούμενη ληστεία συνέβη την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στα γραφεία της εταιρίας. Τότε οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μεγάλο χρηματικό ποσό, αφού όμως υπέπεσαν σε μια σειρά από γκάφες, καθώς η κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν έπαθε βλάβη στο προαύλιο της εταιρίας και την έσυραν για περίπου 500 μέτρα σε παρακείμενα χωράφια, όπου την εγκατέλειψαν. Στη συνέχεια έκλεψαν ένα «παπάκι», σε κοντινή απόσταση, από διερχόμενο δικυκλιστή, το οποίο εγκατέλειψαν και αυτό στην πορεία προς το Νεοχώρι Κυλλήνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα