Καματερό: Άκαρπες οι έρευνες για την αγνοούμενη

Τις πληγές της μετρούν οι κάτοικοι μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική. Ο τραγικός απολογισμός από την πρώτη κακοκαιρία είναι ένας νεκρός στο Μενίδι και μία αγνοούμενη στο Καματερό. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας είναι άκαρπες μέχρι στιγμής, Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στο ρέμα της Πικροδάφνης, όμως η ίδια δεν ήταν μέσα και η τύχη της αγνοείται.

Νεκρός είναι ένας 40χρονος ο οποίος ανασύρθηκε από περαστικούς, κάτω από νταλίκα, στην περιοχή του Μενιδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα νερά και να εγκλωβιστεί κάτω από τη νταλίκα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η μητέρα του, η οποία διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ενδεικτικό του μεγέθους των προβλημάτων είναι το γεγονός ότι από τις 6 π.μ. της Πέμπτης ως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, η πυροσβεστική δέχθηκε αυξημένο αριθμό κλήσεων και συγκεκριμένα: Συνολικά δέχθηκε 3.500 κλήσεις. Οι 1.125 ήταν για αντλήσεις υδάτων, οι 55 για κοπές δέντρων και δεκάδες για απεγκλωβισμούς οδηγών από ΙΧ. Συνολικά επιχείρησαν 560 πυροσβέστες σε 140 συνεργεία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα