Κρήτη: Συλλήψεις για ηρωίνη και χασίς

Πλούσια έσοδα από την πώληση του λευκού θανάτου σε τοξικομανείς του Ηρακλείου είχε ένας νεαρός Έλληνας, που πέταξε στο έδαφος τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη μόλις είδε να τον πλησιάσουν για να τον ελέγξουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο 28χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι μέσα στις συσκευασίες υπήρχε συνολικά ενάμισι γραμμάριο ηρωίνης. Φαίνεται, όμως, ότι ο διακινητής είχε... ξεπουλήσει γιατί, εκτός από τα 60 ευρώ που είχε στην κατοχή του, στο σπίτι του  βρέθηκαν και άλλα 1.720 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση ηρωίνης! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

*** Αλλά και στα Χανιά, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 25χρονος στο σπίτι του οποίου έγινε αιφνιδιαστική έρευνα και βρέθηκαν 107,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με ίχνη χασίς, ενώ κατασχέθηκαν και 290 ευρώ που θεωρήθηκε ότι εισέπραξε από την πώληση των παράνομων ουσιών. Ο νεαρός δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα