Θανατηφόρο τροχαίο στον Αλμυρό με θύμα 31χρονο ποδοσφαιριστή

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 6 περίπου το πρωί στην περιοχή του Αλμυρού, με θύμα τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Πρωτεσίλαου Αχιλλείου Απόστολου Πλαστάρα.

Όπως αναφέρει το magnesianews το δυστύχημα έγινε στην εθνική οδό Αθηνών -Θεσσαλονίκης στο 277 χλμ ύψος του Αλμυρού και σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο συνέβη, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρήκε τραγικό θάνατο, προσπάθησε να κάνει ελιγμό, προκειμένου να αποφύγει τελάρο με λαχανικά που έφυγε από προπορευόμενο φορτηγάκι.

Ο Αποστόλης επέστρεφε με το αυτοκίνητο μετά τη νυχτερινή δουλειά του όταν στο 277ο χιλιόμετρο της Νέας εθνικής οδού (στο ρεύμα από Αλμυρό προς Αθήνα) έγινε σύγκρουση τριών οχημάτων για αδιευκρίνιστο λόγο. Το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε κι ο Αποστόλης πετάχτηκε στο οδόστρωμα όπου παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν, πάντα μαχητής στα γήπεδα του τοπικού ποδοσφαίρου, ένας από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων 15 ετών. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε ανείπωτο πόνο στην οικογένεια και τους οικείους του, στους συγχωριανούς του, σε όλη την αθλητική Μαγνησία.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα