Σπεράντζα Βρανά: Έφυγε από τη ζωή με ένα μεγάλο παράπονο

Η Ελπίδα Χωματιανού, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, έφυγε από την ζωή με ένα μεγάλο παράπονο. Η γεμάτη γοητεία ζωή της ήθελε να «μεταφερθεί» στην μικρή οθόνη.

«Θέλω όσο ζω να γίνει. Αν γίνει, θέλω να μιλάω εγώ για μένα χωρίς να φαίνομαι. Θέλω να βοηθήσω την ηθοποιό που θα με υποδυθεί. Δεν νομίζω να γίνει, αν ήταν γίνει θα με είχαν ειδοποιήσει», είχε δηλώσει με παράπονο σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός είχε γράψει 36 επεισόδια, από τα οποία τα 10 τα είχε δώσει στον Λάκη Λαζόπουλο. Η Σπεράντζα Βρανά περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια την ζωή της. Τα παιδικά της χρόνια, τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι, τους έρωτες, τα πάθη που έζησε...

«Αντράκι ήμουνα και είμαι και θα είμαι όσο ζω. Αντράκι στο χαρακτήρα, στην ντομπροσύνη, στο να λέω τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη και να μην αλλάξω γνώμη. Όμως οι ρόλοι της μάγκισσας δεν μου πήγαιναν ούτε στο σώμα, που ήτανε πάρα πολύ θηλυκό, ούτε στην ψυχοσύνθεση. Γιατί οι μάγκισσες τότε ήτανε πάρα πολύ βαριές», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Μια ...μάγκισσα λοιπόν έπρεπε να υποδυθεί την πληθωρική Σπεράντζα. Καταλληλότερη για τον ρόλο και για την Σπεράντζα ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ενώ είχε ακουστεί και το όνομα της Δήμητρας Ματσούκα. Κάθε φορά που αναφερόταν στο σήριαλ για τη ζωή της, στεναχωριόταν, μελαγχολούσε...
Έφυγε από τη ζωή με ένα μεγάλο παράπονο...

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα