Συγκλονίζει η μητέρα του Άλεξ: Κουράγιο στην οικογένεια του Βαγγέλη

Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια του Βαγγέλη, στη μητέρα του θέλω απλά να πω κουράγιο, λέει η μητέρα του Αλεξ, Νατέλα και μιλά για έναν εφιάλτη που δε μπορεί κανείς να ξεπεράσει ποτέ .

Είναι λόγια που προκαλούν συγκίνηση, ανατριχίλα, ποτισμένα με τα δάκρυα της ψυχής της μητέρας του Άλεξ, της Νατέλα, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από αρκετά χρόνια με την υπόθεση εξαφάνισης του γιου της και την τραγική κατάληξη της υπόθεσης αυτής.  Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη της ξύπνησε μνήμες άσχημες και βίωσε για μία ακόμη φορά ένα φρικτό εφιάλτη που τη βασάνισε για μεγάλο χρονικό διάστημα και που δε σταμάτησε ποτέ να τη βασανίζει μέχρι σήμερα.

«Δεν υπάρχει πιο φρικτό πράγμα από μία μάνα να χάνει το παιδί της. Ξέρω πως είναι σκληρό, το έζησα και εγώ και μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ο πόνος αυτός, είναι ένας εφιάλτης που δε μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ. Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια του Βαγγέλη, στη μητέρα του θέλω απλά να πω κουράγιο...».

Ο χρόνος πέρασε και εκείνη προσπαθεί ακόμη να βρει δύναμη να πάει παρακάτω αλλά η πληγή παραμένει ανεπούλωτη όσο και αν ο χρόνος κατά πολλούς γιατρεύει.

Στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος υπήρξε βασικός μάρτυρας στο δικαστήριο και ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι και σήμερα διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί της και την έχει υποστηρίξει και σταθεί στο πλευρό της αυτά τα χρόνια διακριτικά και ουσιαστικά.

Ο συντονιστής της συγκέντρωσης που θα λάβει χώρα την Κυριακή το πρωί στο Σύνταγμα στη μνήμη του Βαγγέλη ζήτησε διαμέσου του Γιώργου Τσούκαλη να θέσει αίτημα στη μητέρα του Άλεξ να δώσει το παρόν στην εκδήλωση μνήμης για το Βαγγέλη Γιακουμάκη κάτι που εκείνος έκανε άμεσα.

«Της τηλεφώνησα και της ζήτησα όπως μου είπαν τα παιδιά που διοργανώνουν αυτή τη συγκέντρωση για το Βαγγέλη να έρθει καθώς όπως μου είπαν τα παιδιά θα είχε τεράστια σημασία και η δικής της παρουσία μετά από αυτό που συνέβη με το δικό της παιδί, τον Άλεξ. Μου είπε ότι είναι συγκλονισμένη από αυτή τη φρικτή υπόθεση, κατανοεί απόλυτα τον πόνο της μάνας του Βαγγέλη, στέλνει την αγάπη της και τη σκέψη της σε αυτούς που το θρηνούν αλλά δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που η ίδια έχει ως καθηγήτρια μουσικής δε θα μπορέσει να παραστεί, πάντως η σκέψη της είναι και θα παραμείνει κοντά στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού», σημειώνει ο κ. Τσούκαλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα