Μάρτυρας: Κάποιοι έβλεπαν τον Βαγγέλη ψηλά και ήθελαν να τον κατεβάσουν ...

Ο μάρτυρας “κλειδί” που πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλύψει ότι είχε ενημερώσει τη σχολή για τα “βασανιστήρια” που έκαναν στον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο πρώην σπουδαστής της σχολής βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής "Μία" και μίλησε για όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση αλλά και για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη. “Όταν γνώρισα τον Βαγγέλη είχε ένα χαμόγελο που τον τελευταίο καιρό το είχε χάσει”, περιγράφει.

Ο Νίκος Δαβρής ήταν ο σπουδαστής που μίλησε επώνυμα για τα "βασανιστήρια" που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στη Γαλακτομική σχολή Ιωαννίνων.

O πρώην σπουδαστής συγκεκριμένα είχε μίλησει στον διευθυντή και τον είχε ενημερώσει για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

"Κάποιοι τον Βαγγέλη τον έβλεπαν ψηλά και ήθελαν να τον κατεβάσουν" τόνισε ο Νίκος Δαβρής που γνώριζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Άρχισαν πολλά άτομα να μου λένε ότι υπάρχει πρόβλημα και κάτι πρέπει να κάνουμε. Ο διευθυντής είναι ένας άνθρωπος ευαίσθητος που ενδιαφέρθηκε για το θέμα, απλά ήθελε να προστατεύσει τον Βαγγέλη και εμένα και δεν ήθελε να καταλάβουν τα άλλα παιδιά ότι κάποιος μίλησε. Εγώ μίλησα πρώτα με την υπεύθυνη της εστίας και της είπα ότι υπάρχει ένα παιδί που βασανίζεται και μπορεί είτε να χτυοπήσει περισσότερο ή ακόμα και να το σκοτώσουν. Μετά πήγα στο διευθυντή, του ανέφερα ακριβώς το πρόβλημα. Ταράχτηκε πάρα πολύ και προσπάθησε να επικοινωνήσει με υπηρεσία για το όλο θέμα. Μετά είπε ότι πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μη φανεί ότι αναφέρθηκε το πρόβλημα του Βαγγέλη αλλά ότι πρέπει να του αλλάξουμε δωμάτιο. Μέχρι που τελείωσα εγώ είχε αποτέλεσμα, γιατί τον έβλεπα ότι ήταν καλύτερα ψυχολογικά».

«Πρέπει τα παιδιά που ήταν στη σχολή και τα παιδιά που είναι στη σχολή να πάρουν θάρρος και να αρχίσουν να μιλάνε. Μου είπαν πρόσεχε γιατί έτσι ξεκινάνε οι βεντέτες, αλλά απάντησα ότι υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους ανθρώπους από τα ζώα. Ο εκφοβισμός γινόταν και σε ένα ακόμα άτομο μέχρι που και αυτός επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα. Δεν είναι ότι ο Βαγγέλης επιθυμούσε να είναι στην παρέα τους, επιθυμούσε να μη δημιουργήσει προβλήματα σε κανέναν, ακόμα και για τους δικούς του. Πίστευε ότι αν δεν προβάλλει κάποια αντίσταση θα γινόταν μέλος της παρέας, χωρίς όμως να αλλάξει τον χαρακτήρα του. Αυτό, όχι για να αποκτήσει φίλους, αλλά για να τον αφήσουν στην ησυχία του».

O πρώην σπουδαστής ζει και εργάζεται στη Βραζιλία και επισκέφθηκε τη χώρα μας για να καταθέσει για όσα γνωρίζει για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς λεει στην κάμερα της εκπομπής

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ήταν αποφασισμένος να πεθάνει

Γιώργος Τσούκαλης: Φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης Γιακουμάκη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα