Ο συγκάτοικος του Γιακουμάκη μιλάει για την μυστηριώδη εξαφάνιση

Ο συγκάτοικος του Γιακουμάκη μιλάει για την μυστηριώδη εξαφάνιση και τονίζει πως παρά το γεγονός πως τον είχε ρωτήσει, δεν του είχε αναφέρει ποτέ πως κάποιοι τον παρενοχλούσαν

Ο συγκάτοικος του αγνοούμενου φοιτητή από την Κρήτη και εκείνος που τον είδε τελευταία φορά, μίλησε στην κρατική τηλεόραση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Όπως ανέφερε στον ρεπόρτερ της ΝΕΡΙΤ ο αγνοούμενος φοιτητής δεν του είχε ποτέ μιλήσει για συμφοιτητές που τον ενοχλούν.

"Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για κάποιο πρόβλημα είχε με κάποια παιδιά" ανέφερε ο φοιτητής που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και συμπλήρωσε πως ελπίζει να είναι ο συγκάτοικός του ζωντανός.

Στο μεταξύ, μετά την αναφορά της Έλενας Ακρίτα σε Έλληνα βουλευτή από την Κρήτη που εμπλέκεται στην υπόθεση και εφόσον ακούστηκε το όνομα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ απάντησε. Όπως ισχυρίστηκε είχε παρέμβει για να μην αποβληθεί από τη γαλακτοκομική σχολή, φοιτητής από την Κρήτη, γεγονός όμως που συνέβη πολύ πριν την εξαφάνιση του 20χρονου.

 

 

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα