Εξαφάνιση Βαγγέλη: Ετοιμάζεται για προσαγωγές η αστυνομία

Κατάθεση φωτιά από πρωτοετή φοιτητή της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων έχει στα χέρια της η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της HuffPost.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος φοιτητής είχε φιλικές σχέσεις με τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη και περιέγραψε στους αστυνομικούς περιστατικά bullying σε βάρος του. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί θεωρούν πολύ σημαντική τη συγκεκριμένη κατάθεση διότι φωτίζει κρυφές πτυχές και γεγονότα που συνέβαιναν στη γαλακτοκομική σχολή χωρίς να τα γνωρίζει κανείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται η αστυνομία να προσαγάγει συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που φέρονται να τον είχαν στοχοποιήσει.

Την ίδια ώρα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούσης, σε μεσημεριανή συνάντηση που είχε με τον θείο του αγνοούμενου φοιτητή, έκανε γνωστό ότι ενημερώνεσαι προσωπικά για την εξέλιξη των ερευνών, καθημερινά, και ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να δοθεί γρήγορα λύση στο μυστήριο.

Ανάμεσα στα όσα ερευνώνται είναι και η εμπλοκή γνωστού πολιτικού στην υπόθεση, ο οποίος, αν και τίποτα δεν αποδεικνύεται μέχρι στιγμής, φέρεται από κάποιους κύκλους να παρείχε κάλυψη σε φοιτητές που είχαν στοχοποιήσει τον Βαγγέλη.

Εξαφάνιση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Η έρευνα δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να βρούμε κάτι

Συμφοιτητής του Βαγγέλη σπάει τη σιωπή του

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα