Πάτρα: Ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε μέσα σε τρία χρόνια

Υπάρχουν χτυπήματα της μοίρας τα οποία είναι τόσο απανωτά και τόσο ανάλγητα, που ακόμη και ο θρήνος παγώνει κα μένει ένα τεράστιο ερωτηματικό. Οι κάτοικοι στο Ζαβλάνι της Πάτρας, είναι από χθες σοκαρισμένοι από την τραγωδία που έπληξε την οικογένεια του συμπατριώτη τους, ο οποίος μέσα σε λίγα  χρόνια έχασε την γυναίκα του και τα τρία του παιδιά και έμεινε ολομόναχος.

Όλα ξεκίνησαν πριν απο τρία χρόνια όταν η σύζυγός του αρρώστησε και  έχασε τη ζωή της. Μετά από λίγο, πέθανε ο ένας γιος της οικογένειας ο οποίος της είχε παθολογική αδυναμία και δεν άντεξε το χαμό της.

Η τραγωδία έδωσε τη σκυτάλη στη σύλληψη του άλλου γιου της οικογένειας, για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Δικάστηκε σε 17χρόνια φυλάκισης και το χτύπημα ήταν μεγάλο. Ώσπου πριν από 35 περίπου ημέρες, ο άτυχος συνταξιούχος ειδοποιήθηκε ότι ο γιος του βρέθηκε νεκρός στο κελί του.

Μόλις χθες, η απίστευτη τραγωδία ολοκληρώθηκε με το θάνατο και του τελευταίου παιδιού της οικογένειας της 45χρονης κόρης, η οποία έσβησε στην Αθήνα όπου ζούσε, μετά απο μάχη με την επάρατο νόσο, αφήνοντας πίσω της δύο παιδιά.

Η είδηση έπεσε με την δύναμη ενός κεραυνού στο Ζαβλάνι, κάτοικοι του οποίου μιλώντας στο thebest κάνουν λόγο για ασύλληπτη τραγωδία για τον κοινό νου και για ακραίο χτύπημα της μοίρας σε έναν άνθρωπο σκέτο μάλαμα, ο οποίος βρέθηκε μόνος του μέσα σε ελάχιστα χρόνια, έχοντας βιώσει τον απόλυτο θρήνο και πλέον έχει μόνο τη γειτονιά στο πλευρό του.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα