Δίκη 16χρονης Στέλλας: Σοκάρουν τα στοιχεία που κατέθεσαν οι μάρτυρες

Σοκάρουν τα στοιχεία που κατέθεσαν οι μάρτυρες ως προς την κατανάλωση αλκοόλ από παιδιά, στην πολύκροτη δίκη της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη που συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Η 16χρονη Στέλλα άφησε την τελευταία της πνοή τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Μετά τις καταθέσεις των γονιών της άτυχης κοπέλας σειρά είχαν οι φίλες της αλλά και οι γιατροί του νοσοκομείου.

Την αρχή έκανε μία φίλη της 16χρονης η οποία ανέφερε ότι υπάρχουν παιδιά στο Ρέθυμνο που προχωρούν σε ακραία κατανάλωση αλκοόλ καθημερινά. «Πίνουν μέχρι και έξι ποτά την ημέρα», δήλωσε η μάρτυρας ενώ την ίδια ώρα χαρακτήρισε την Στέλλα ως έναν άνθρωπο λογικό και συνεσταλμένο.

Σειρά είχε ένας ειδικευόμενος γιατρός του νοσοκομείου ο οποίος είχε εφημερία εκείνο το μοιραίο βράδυ και επεσήμανε ότι όταν αντίκρισε την 16χρονη είχε την εικόνα μίας τυπικής μέθης, διευκρινίζοντας όμως ότι εκείνος δεν είχε επιληφθεί το συμβάν.

«Στο Ρέθυμνο έχουμε πολλά περιστατικά μέθης, σχεδόν καθημερινό. Η περίπτωση της 16χρονης αντιμετωπίστηκε ως μία κλασική μέθη», ανέφερε σχετικά ο ειδικευόμενος γιατρός.

cretapost

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα