Κορυφώνεται η αγωνία για τον Βαγγέλη: Yλικό από κάμερες ερευνά η ΕΛΑΣ

Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επεξεργάζονται οπτικό υλικό από κάμερα σε βενζινάδικο, κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων όπου σπουδάζει ο 20χρονος, και το οποίο απεικονίζει ένα πρόσωπο που μοιάζει στον Γιακουμάκη, την ημέρα της εξαφάνισής του.

Οι γονείς του φέρονται να αναγνώρισαν τον γιο τους στις εικόνες από την κάμερα, ενώ γνωστοί του και συμφοιτητές του φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν ότι πρόκειται για τον 20χρονο.

Ωστόσο, τα εγκληματολογικά εργαστήρια πρόκειται να προχωρήσουν σε περαιτέρω, πιο λεπτομερή ανάλυση του οπτικού υλικού, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή όχι εάν πρόκειται για τον 20χρονο.

Παράλληλα, συγγενής της οικογένειας του 20χρονου κάνει λόγο για το ενδεχόμενο να έχει καταφύγει ο νέος σε κάποιο μοναστήρι. Οπως υποστηρίζει ο συγγενής του νέου, καλόγεροι της περιοχής βρίσκονται συχνά στον χώρο της Γαλακτοκομικής Σχολής διατηρώντας επαφές με τους σπουδαστές.

Το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει πολύς λόγος για το ενδεχόμενο να υπέστη συστηματική παρενόχληση από συμφοιτητές του ο 20χρονος, ενώ στο φως ήρθε και το ζήτημα της χαμηλής βαθμολογίας που έλαβε ο Γιακουμάκης σε πρόσφατες εξετάσεις στη σχολή.



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα