Συνελήφθη η Αγγελική, συνεργός του Ξηρού

Στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής  Σπυροπούλου, που φέρεται να ήταν συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, προχώρησε η αστυνομία στη Σαλαμίνα.

Η Αγγελική συνελήφθη σε κοντινό σημείο από εκείνο που είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο η 36χρονη "αγγελιοφόρος" του Χριστόδουλου Ξηρού.

Για την 22χρονη φοιτήτρια, που είχε στρατολογηθεί από τους «Πυρήνες της Φωτιάς» ήταν το άτομο που τους τελευταίους έμεινε στο πλευρό του Ξηρού, η αντιτρομοκρατική είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τους τελευταίους μήνες.

Η νεαρή έχει μεταφερθεί ήδη στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής. Η 22χρονη ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των Πυρήνων και του Χριστόδουλου Ξηρού.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες μια 36χρονη, ένας 32χρονος και ένας 39χρονος, είχαν συληφθεί για την ίδια υπόθεση. Η 36χρονη κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και εκτιμάται ότι είχε μεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Χριστόδουλο Ξηρό, την καταζητούμενη συνεργάτιδά του Αγγελική και ένα ακόμα άτομο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε διαμεσολαβητικό ρόλο ανάμεσα στον Ξηρό και σε άλλους κρατουμένους των Πυρήνων στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ φέρεται να είχε παραδώσει το ποσό των 5.000 ευρώ στην καταζητούμενη Αγγελική Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα