Κλειστά θα μείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία του δήμου Άρτας

Κλειστά θα μείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία του δήμου Άρτας μετά την πρωτοφανή θεομηνία που έχει πλήξει την περιοχή τις τελευταίες ώρες. Παράλληλα όλη τη νύχτα θα διεξάγονται περιπολείες σε περιοχές που έχουν εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν μετά την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Άρτας προκειμένου να εκτιμηθεί η έκτακτη κατάσταση από την σφοδρή κακοκαιρία στο νομό και στην οποία έδωσε το παρών ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

«Μέλημα της κυβέρνησης είναι αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών να βρεθούν τρόποι ώστε να βοηθηθούν όλοι οι πληγέντες συμπολίτες μας», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης είπε ότι ήρθε στην ΄Αρτα με εντολή του πρωθυπουργού και ότι όλο το βράδυ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες του κράτους προκειμένου να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Επίσης σημείωσε ότι ήδη βρίσκονται στην ΄Αρτα μηχανικοί από το υπουργείο Πολιτισμού που θα ασχοληθούν με το γεφύρι της Πλάκας που κατέρρευσε και πρόσθεσε ότι φτάνει στη περιοχή και κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα