Βερεσέ βενζίνη τέλος! Ας είσαι και βουλευτής

Το σκηνικό έγινε σε βενζινάδικο της Πάτρας. Με πρωταγωνιστή υποψήφιο βουλευτή και ... τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου υγρών καυσίμων!

Όλα συνέβησαν πριν τις εκλογές και ενώ ο υποψήφιος βρισκόταν σε άλλο σημείο! Στέλεχος του πολιτικού του γραφείου πήγε στο πρατήριο και ζήτησε να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του οχήματός του αλλά... χωρίς να πληρώσει. «Μου είπε ο κ..... τάδε (είπε το όνομά του) πως θα έρθει ο ίδιος να σας εξοφλήσει» είπε στον υπάλληλο.

Ο υπάλληλος επικοινώνησε αμέσως με τον ιδιοκτήτη ο οποίος έδειξε... να πέφτει από τα σύννεφα. «Δεν υπάρχει πίστωση» είπε στον υπάλληλό του και ζήτησε να το μεταφέρει και στον συνεργάτη του υποψήφιου.

Και αυτό έγινε. Με την σειρά του ο συνεργάτης επικοινώνησε με τον υποψήφιο βουλευτή και τότε... έγινε της κακομοίρας! Δεν πέρασε λίγη ώρα και ο υποψήφιος... βρέθηκε στο σημείο!

Και ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε! «Τι πράγματα είναι αυτά; Εγώ έχω όνομα στην Πάτρα κι εσείς με προσβάλλετε με αυτόν τον τρόπο»; άρχισε να φωνάζει! Άναυδος ο υπάλληλος, έφθασε και το αφεντικό και το επεισόδιο επεκτάθηκε!

Τελικά μετά από αρκετή ώρα τα πνεύματα ηρέμησαν, είναι βέβαιο πως ο υποψήφιος δεν θα ξαναβάλει βενζίνη από το συγκεκριμένο πρατήριο αλλά και ο ιδιοκτήτης... μπορεί να μην τον θέλει πελάτη!

dete

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα