Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Σάμο

Προβλήματα έχει προκαλέσει, κυρίως στο οδικό δίκτυο, η κακοκαιρία που πλήττει τη Σάμο. Οι θυελλώδεις άνεμοι, σε συνδυασμό με τις έντονες βροχοπτώσεις από την προηγούμενη Κυριακή, έχουν ως αποτέλεσμα την κατάπτωση βράχων σε κεντρικά σημεία του περιμετρικού Σάμου, όπως χθες το βράδυ όπου ένας πελώριος βράχος έφυγε από τη θέση του και έπεσε στον δρόμο στο σημείο μεταξύ των δύο κόμβων που οδηγούν στην Βλαμαρή και στην πόλη, στο ύψος του Νεκροταφείου, αντίστοιχα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε όχημα και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Επίσης καταπτώσεις υπήρξαν στο εθνικό δίκτυο Σάμου - Καρλοβάσου στα Αυλάκια, στον δρόμο προς Παγώνδα, Πύργο και Μυτιληνιούς. Επί ποδός ήταν τα συνεργεία του δήμου και της Περιφέρειας προκειμένου να παρέμβουν στα σημεία που υπήρξε κατολίσθηση των βράχων. Με ανακοίνωσή τους εφιστούν την προσοχή των οδηγών.

Εξάλλου, κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο δεν εκτελέστηκε, από την περασμένη Πέμπτη που αναχώρησαν, από το Βαθύ της Σάμου, τα πλοία ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ και Μυτιλήνη. Τα επόμενα δρομολόγια θα γίνουν από τον Πειραιά την Τρίτη το απόγευμα. Ματαιώσεις υπάρχουν και σε δρομολόγια της Aegean Airlines.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα