Θλίψη στην κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη, Ντέμη Ρούσσου

Το τελευταίο αντίο είπαν λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές που αγάπησαν τον σπουδαίο καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσο, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του Αν –Μαρί, η κόρη του Έμιλυ, ο γιος του Κύριλλος, τα εγγόνια του, αλλά και ο αδερφός του, Κώστας έφτασαν στο σημείο, ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο δικός τους Ντέμης δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, «έσβησε» τα  ξημερώματα της Κυριακής (25/01), σε ηλικία 68 ετών, έπειτα από μακρόχρονη νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Όσοι ήταν συγκεντρωμένοι στο Α' Νεκροταφείο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις το φέρετρο βγήκε από τον Ιερό Ναό για να οδηγηθεί στο χώρο ταφής.

To στεφάνι της στενής φίλης του, Νάνας Μούσχουρη, η οποία τον αποχαιρέτησε με την μεγάλη επιτυχία του «Goodbye my love, goodbye»

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Ντέμη Ρούσου έχει ζητήσει να δοθούν χρήματα στον σύλλογο συμπαράστασης παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών αυτών, καθώς και αναξιοπαθούντων περιθωριακών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα