Άλλο ένα ροζ κουτσομπολιό από την Πάτρα! Δεν είχε το θεό της!

Η γυναίκα θέλησε να κρύψει τον εραστή από τον σύζυγο... και έστειλε τον άνδρα της στο τμήμα!

Όλα αυτά συνέβησαν προ ημερών με πρωταγωνιστή έναν γιατρό από την Πάτρα. Όπως απεδείχθη η γυναίκα του διατηρούσε ερωτική σχέση και με έναν άλλον άνδρα τον οποίον... έμπαζε στο σπίτι όταν γνώριζε πως ο σύζυγός της... επιτελούσε τα ιατρικά του καθήκοντα

Μόνο που υπολόγιζε χωρίς την... ξαφνική ασθένειά του. Η σύζυγος φρόντιζε και ενημερωνόταν για τα ραντεβού του «αγαπημένου» της κι έτσι... είχε το κεφάλι της ήσυχο! Μόνο που προ ημερών... ο γιατρός αισθάνθηκε αδιαθεσία, ανέβαλε τα ραντεβού και επέστρεψε ξαφνικά σπίτια! Περιέργως διαπίστωσε πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Μάταια επέμενε. Επαιρνε συνεχώς τηλέφωνο την σύζυγό του, εκείνη δεν απαντούσε μέχρι που ξαφνικά... είδε την αστυνομία μπροστά του. Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν σπεύσει στο σημείο μετά από καταγγελία γυναίκας πως... κάποιος επιχειρεί να μπει σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί οδήγησαν τον γιατρό στο τμήμα για εξακρίβωση (δεν πείσθηκαν από τις εκκλήσεις του και από το γεγονός πως τους έλεγε συνεχώς πως είναι ο ιδιοκτήτης) και μόνο εκεί εξακριβώθηκε πως όντως... επιχειρούσε να ανοίξει με τα κλειδιά του την πόρτα του δικού του σπιτιού.

Φυσικά ο εραστής... τα μάζεψε άρον άρον και έγινε καπνός! Πληροφορίες πάντως από ιατρικούς κύκλους της Πάτρας αναφέρουν πως ο εραστής είναι... κολλητός του ζευγαριού!

Δεν γνωρίζουμε ποια ήταν η δικαιολογία που χρησιμοποίησε η σύζυγος, ωστόσο σίγουρα... βρήκε τρόπο και τα «μπάλωσε». Μια και το ζευγάρι... εξακολουθεί και είναι μαζί!

dete.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα