Ντέμης Ρούσσους: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του

Τα δύσκολα είναι για να μαθαίνεις, έχει δηλώσει ο Ντέμης Ρούσσος, ένας από τους Έλληνες με τεράστια καριέρα στην εγχώρια και διεθνή μουσική σκηνή, που «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 69 ετών, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

«Έζησα την δεκαετία των '60s, που ήταν φουλ στα ναρκωτικά, και δεν έκανα ποτέ χρήση, δεν τα ακούμπησα, ούτε εγώ, ούτε και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Μία φορά μόνο κάπνισα ένα τσιγάρο χασίς και με πήρε ο ύπνος!», εξομολογήθηκε τον Νοέμβριο του 2013, στο περιοδικό «Εγώ Weekly». Στην ίδια συνέντευξη, παραδέχθηκε τις ερωτικές του «καταχρήσεις»: «έχω κάνει πολύ σεξ στη ζωή μου και με επώνυμες και με άγνωστες γυναίκες και το ευχαριστήθηκα!».

Στα πιο συναρπαστικά της ζωής του είναι το ότι έπεσε θύμα αεροπειρατείας. Ο Ντέμης Ρούσσος ήταν μεταξύ των επιβατών της πτήσης 847 της TWA, στις 14 Ιουνίου του 1985, που έπεσε θύμα αεροπειρατών. Μάλιστα, οι αεροπειρατές γιόρτασαν ακόμη και τα γενέθλιά του όταν τον αντιλήφθηκαν ανάμεσα στους ομήρους!

«Στην ψυχή μου έχω το μικρόβιο του Έλληνα. Και με στενοχωρούν όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας και πολύ περισσότερο με τσαντίζουν», έλεγε για την κρίση στη χώρα μας, ενώ, σε ερώτηση γιατί δεν ασχολήθηκε με την πολιτική, ανέφερε: «αν είχα ασχοληθεί με την πολιτική, θα κατέληγα με μια σφαίρα στο κεφάλι. Γιατί και εγώ δεν κωλώνω να πω την γνώμη μου, λέω πάντα αυτό που πιστεύω. Και αυτό είναι επικίνδυνο!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα