Έλληνας ο άντρας που έχασε τη ζωή του στο Norman Atlantic

Έλληνας είναι ο άντρας που είχε εγκλωβιστεί στην ''γλίστρα'' του πλοίου ''Νόρμαν Ατλάντικ'', μαζί με τη γυναίκα του.

Δόθηκε στην δημοσιότητα το όνομα του νεκρού, το οποίο είναι Γιώργος Δούλης. Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φαινόταν τραυματισμένος ενώ η γυναίκα, Θεοδώρα Δούλη, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Πρίντεζι, εκτός κινδύνου.

Φαίνεται πως ο άτυχος άντρας με τη γυναίκα του, στην προσπάθεια του να απεγκλωβιστεί, δεν τα κατάφερε, τραυματίστηκε και κατέληξε. Η σορός του μεταφέρεται στο Πρίντεζι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, Νίκο Λαγκαδιανό, ο άνδρας που κατέληξε ήταν εγκλωβισμένος μαζί με μία γυναίκα στη «γλίστρα» του πλοίου, καθώς προσπάθησαν να βγουν με αυτό τον τρόπο από το πλοίο.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, φαινόταν τραυματισμένος ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Πρίντεζι, εκτός κινδύνου.

Εκπρόσωπος της ΑΝΕΚ, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, επιβεβαίωσε την ανάσυρση ενός τραυματισμένου άνδρα από το πλοίο ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, περίπου 150 άτομα μόνες άντρες έχουν απομείνει πλέον στο «Νοrman Αtlantic»

Πρόσθεσε επίσης ότι η επιχείρηση της απομάκρυνσης των υπολοίπων επιβατών συνεχίζεται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος το «Νorman Αtlantic» έχει ήδη αγκιστρώσει ρυμουλκό και όταν θα ολοκληρωθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης των επιβατών θα μεταφέρει στην Αλβανία.


ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ από Enikos_gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα