Δράμα: Απέτυχε να βιάσει τη σερβιτόρα, επέστρεψε και άρχισε να πυροβολά

Την 26χρονη σερβιτόρα ενός καφέ μπαρ στο Δοξάτο της Δράμας αποπειράθηκε να βιάσει το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων 44χρονος άνδρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος οδήγησε σε πλαϊνή αίθουσα του καφέ μπαρ τη νεαρή, υπήκοο Νιγηρίας, και ασκώντας σωματική βία αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει σε συνουσία.

Σύμγωνα με το www.seleo.gr ο δράστης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η 26χρονη αντιστεκόταν, ενώ την ίδια στιγμή έγινε  αντιληπτός από την 57χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, η οποία τον απώθησε. 

Ο 44χρονος μαζί με έναν 39χρονο φίλο του, οι οποίοι διασκέδαζαν στο καφέ μπαρ, προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και αποχώρησαν.

Λίγη ώρα αργότερα, επέστρεψαν στο σημείο, στάθμευσαν πλησίον του καταστήματος και με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, έριξαν δύο φορές προς το κατάστημα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται με το όχημα και μετά από καταδίωξη κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Στο δρόμο διαφυγής των δραστών, στην κατοχή τους και στο σημείο που εξελίχθηκε το περιστατικό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 1 κυνηγετικό όπλο, 19 κυνηγετικά φυσίγγια και 2 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.    

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα