Πάτρα: Η κόρη έπιασε τη μάνα μέσα στο ασανσέρ με άλλη.....

Συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε μεγάλη πολυκατοικία της Πάτρας, κοντά στον «Πελεκάνο»! Είναι όντως από τα απίστευτα, όμως αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ήσαν... αρκετοί από τους ενοίκους και ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας!

 

Και αυτό γιατί άκουσαν φωνές και πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα διαμερίσματά τους. Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με το www.dete.gr η κόρη μίας ενοίκου έπιασε τη μαμά της... με άλλη γυναίκα στο ασανσέρ!

 

Αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος μας περιγράφει τι έγινε:

 

«Η συγκεκριμένη κυρία είχε μπει μέσα στο ασανσέρ με μία φίλη της - μάλλον κολλητή της και είχαν επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις. Προφανώς δεν είχαν προχωρήσει, όμως τα φιλιά και τα χάδια... έδιναν και έπαιρναν. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε με βάση όσα έλεγε η κόρη της» μας είπε.

 

Φαίνεται λοιπόν πως οι δύο γυναίκες... είχαν μπει στο ασανσέρ και εκμεταλλευόμενες το γεγονός... αποφάσισαν να κάνουν κάτι «εξτρίμ» για την σχέση τους!

 

Μόνο που υπολόγιζαν... χωρίς την κόρη! Η οποία άνοιξε την πόρτα του ανελκυστήρα και ήρθε αντιμέτωπη... με τις «αναμαλλιασμένες» γυναίκες και με τη μάνα της να έχει το πάνω μέρος του πουκάμισού της... σχεδόν ξεκούμπωτο!

 

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που έβαλε τις φωνές! Έγινε στην κυριολεξία χαμός! Τα «δεν ντρέπεσαι» έδιναν και έπαιρναν! Η γυναίκα έχει και άλλα παιδιά, όμως η μεγαλύτερη κόρη ήταν αυτή που βίωσε το σκηνικό!Η κόρη συνέχιζε τις φωνές και η κατάσταση δεν ηρεμούσε. Μάλιστα απειλούσε πως θα αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι της. Οι γείτονες αρχικά είχαν πιστέψει πως πρόκειται για τους συνηθισμένους καβγάδες μιας οικογένειας, όμως όταν τα ουρλιαχτά συνεχίζονταν... βγήκαν έξω!

 

Όσο για τη φίλη της «καυτής» μητέρας; Πρόκειται για μία ξανθιά γυναίκα, γνωστή στην κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα κοσμική. Κάνει μάλιστα παρέα με «σικάτες» κυρίες της πόλης. Η ένοικος του διαμερίσματος κάνει παρέα και με γνωστούς gayτης πόλης. Την έχουν δει ακόμη και με γνωστό κομμωτή αλλά... και τον φίλο του, σε νυχτερινές εξόδους!

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα