Θρήνος στη Λαμία: 27χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το χαμό του 27χρονου νεαρού, ο οποίος είναι γιος γνωστού επιχειρηματία από τη Λαμία.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα στο δρόμο Λαμίας - Μακρακώμης, πριν το Παλιούρι κοντά στο Καστρί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο φίλοι διασκέδαζαν σε μαγαζί της Λαμίας και ξεκίνησαν να πάνε σε κάποιους φίλους τους στη Μακρακώμη.

Λίγο πριν το Παλιούρι το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος, από άγνωστη αιτία βγήκε αριστερά εκτός δρόμου και αφου διέσχισε μια απόσταση 150 περίπου μέτρων μέσα από βάτα, πέρασε πάνω από τον αγροτικό δρόμο και άλλη βλάστηση και κατέληξε μέσα σε ένα χαντάκι (νεροφάγωμα) στο πλατανόδασος του Σπερχειού.

Δυστυχώς ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ τραυματίστηκε και ο 26χρονος φίλος του που ήταν συνοδηγός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γύρω στις 3:30΄ τα ξημερώματα ο 26χρονος βγήκε στο δρόμο και προσπάθησε να σταματήσει κάποια αυτοκίνητα, αλλά δεν σταμάτησε κανείς.

Στη συνέχεια κατέληξε σε ένα πρατήριο του χωριού χωρίς όμως να θυμάται τι ακριβώς είχε γίνει, αφου από το χτύπημα στο κεφάλι είχε πάθει διάσειση.

Αρκετές ώρες αργότερα, άγνωστο πως, έφτασε στο σπίτι όπου δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί είχε τα σημάδια από το χτύπημα στο πρόσωπο, ενώ έλεγε στους δικούς του ότι "εγώ απόψε κοιμήθηκα στο Καστρί", χωρίς ωστόσο να θυμάται τίποτα άλλο.

Αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί και τον πήγαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει διάσειση από το τροχαίο.

Εν τω μεταξύ οι φίλοι τους από την Μακρακώμη τους έψαχναν αφου τηλεφωνούσαν και απάντηση δεν έπαιρναν.

Τελικά μετά τις 9:00΄το πρωί εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 27χρονου νεαρού μέσα στο πλατανόδασος. Το άτυχο παλικάρι βρέθηκε νεκρό δίπλα από το αυτοκίνητο.

Τις ακριβείς συνθήκες που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο ερευνά το Α.Τ. Μακρακώμης.

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα