Χριστουγεννιάτικη Κυριακή με χιόνια, κρύο και βροχή

Χριστουγεννιάτικη Κυριακή με χιόνια, κρύο και βροχή σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στα βόρεια ορεινά οι τοπικές βροχές και οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο συγκεκριμένα, τοπικές ασθενείς βροχές ενδέχεται να σημειωθούν κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Αθήνα

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων από το βράδυ κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, με ενίσχυση από το μεσημέρι στα 5 με 7 μποφόρ και σταδιακή εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα