Ρόδος: Αλληλοκατηγορούνται τα αδέλφια για τον φόνο της γιαγιάς

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, το δεύτερο μέρος της κυρίας ανάκρισης των κατηγορούμενων για την δολοφονία μιας 69χρονης, τον περασμένο Νοέμβριο για μια τηλεόραση! Δυστυχώς η άτυχη ηλικιωμένη βρήκε τραγικό θάνατο από τα εγγόνια της!

Η 29χρονη και ο 26χρονος είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι στο σκέλος της υπόθεσης που αφορά στο φόνο. Κλήθηκαν να απολογηθούν και για την κατηγορία της ληστείας από κοινού από την οποία επήλθε ο θάνατος.

Εκείνη ενώπιον της Ανακρίτριας αρνήθηκε και χθες οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα και υποστήριξε ότι ο αδελφός της ήταν αυτός που δολοφόνησε την γιαγιά τους. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε τρεις καταθέσεις, που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προανάκρισης και τόνισε ότι από το περιεχόμενό τους προκύπτει με απόλυτη σαφήνεια και χρονική συνέπεια ότι ο αδερφός της ήδη από το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2014, λίγο μετά τις 17:00 μιλούσε σε γνωστούς και φίλους του για την ύπαρξη μίας τηλεόρασης, την οποία και επιθυμούσε να πουλήσει.

Ο αδερφός της από την άλλη υποστηρίζει ότι ήταν η αδερφή του, που σκότωσε την 69χρονη γιαγιά τους. Ανέφερε, επίσης ότι στο φόνο υπάρχει ενδεχόμενο να έχει εμπλοκή και ένα τρίτο άτομο, αλκοολικός, με τον οποίο είχε σχέση η αδελφή του, ο οποίος είναι βίαιος. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι η αδερφή του τον είχε ενημερώσει ότι η γιαγιά τους ήταν λιπόθυμη και ότι ο ίδιος δεν μπήκε στο διαμέρισμα.

Και στο παρελθόν όπως φέρεται να κατέθεσε ο ίδιος, η αδερφή του απειλούσε την γιαγιά της και της έπαιρνε συνεχώς λεφτά.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο δράστης είχε χτυπήσει πολύ βαριά την άτυχη ηλικιωμένη με σκοπό να κλέψει μια τηλεόραση. Εικάζεται ότι μετά από χτύπημα στο κέντρο του προσώπου, εκείνη σφάδαζε από τους πόνους και ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι για να την αποτελειώσει, κόβοντάς της την αναπνοή!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα