Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας της Μυτιλήνης

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός στην τοπική κοινωνία της Λέσβου επιχειρηματίας και έμπορος αυτοκινήτων Θανάσης Μαντζουράνης.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε απαγχονισμένος με καλώδιο στο σπίτι του από τη μητέρα του, με την οποία ζούσε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το lesvosnews, ο εκλιπών φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει την απονενοημένη πράξη του, καθώς λίγο νωρίτερα είχε στείλει τη μητέρα του στο μίνι - μάρκετ της γειτονιάς του για να του πάρει τσιγάρα. Όταν επέστρεψε βρέθηκε μπροστά στη σοκαριστική εικόνα.

Σημειώνεται ότι ο Θανάσης Μαντζουράνης μετά το «λουκέτο» στην επιχείρησή του είχε προβεί σε σοβαρές καταγγελίες για  κυκλώματα τοκογλύφων. Μάλιστα, πάλευε όλο αυτό το διάστημα, με νύχια και με δόντια, να ξεμπλέξει από αυτή την ιστορία, πληρώνοντας από τη μικρή αναπηρική σύνταξη που εισέπραττε όλες του τις υποχρεώσεις.

Παρ' όλα αυτά, όπως αποκαλύπτουν άτομα του περιβάλλοντός του, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, αφού, ενώ είχε κερδίσει τις περισσότερες δικαστικές μάχες και του οφείλονταν σημαντικά χρηματικά ποσά, οι οφειλέτες του δεν ανταποκρινόταν στις υποχρεώσεις τους.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα