Συγκλονίζει το μήνυμα των γονιών της αδικοχαμένης Ιωάννας

Όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος που προκάλεσε ο θάνατος της 28χρονης Ιωάννας Γιαννακοπούλου ευχαριστούν οι γονείς και η αδερφή της, μέσω δημοσιεύματος στον τοπικό Τύπο.

Ταυτόχρονα, τα οικεία πρόσωπα της νεαρής κοπέλας που σκοτώθηκε στην καραμπόλα που σημειώθηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Σχηματάρι, ζητούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι οι πραγματικοί υπαίτιοι για τις τραγωδίες που συμβαίνουν στους δρόμους.

Αναλυτικά, το ευχαριστήριο μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Εμείς, η οικογένεια της Ιωάννας, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στα 28 της χρόνια και αποχαιρετήσαμε για πάντα, αισθανθήκαμε, παρά το βαρύ πένθος μας, τη συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων που μας αγκάλιασαν και τη θλίψη όλων των Ελλήνων και γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους.

Εμείς το παιδί μας δεν θα το ξαναδούμε. Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς να μην περάσουν ποτέ το δικό μας πόνο. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη όλοι οι πραγματικοί υπαίτιοι για τις τραγωδίες που συμβαίνουν στους δρόμους και χάνονται έτσι άδικα τα βλαστάρια μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα