Θεσσαλονίκη: Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ένοπλος που είχε ταμπουρωθεί μέσα σε ανθοπωλείο αφού τραυμάτισε σοβαρά την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αμέσως μετά την πράξη του, o δράστης προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε, κάτι που δεν γνώριζε αρχικά η αστυνομία.

 

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν αναφορά για ένοπλη ληστεία με τραυματισμό γυναίκας σε ανθοπωλείο στην Τούμπα. Όσο περνά  ηώρα η υπόθεση πέρνη  άλλη πλοκή.


Ο ένοπλος πυροβόλησε στο πρόσωπο με καραμπίνα και τραυμάτισε σοβαρά μια γυναίκα, που σύμφωνα με τα νέα δεδομένα  είναι ο σύζυγός της και δεν πρόκειτασι για ληστεία

Όλα έγιναν νωρίς το πρωί του Σαββάτου όταν ο οπλισμένος άνδρας μπήκε σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην περιοχή της Τούμπας και άνοιξε πυρ κατά της γυναίκας που βρισκόταν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του seleo, ο 50χρονος μπήκε το πρωί στο ανθοπωλείο κρατώντας καραμπίνα και φορώντας κράνος. Πυροβόλησε δύο φορές με καραμπίνα την πρώην σύζυγό του στο πρόσωπο

Η τραυματισμένη γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι η κόρη του ιδιοκτήτη του ανθοπωλείου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οικογενειακή υπόθεση. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης παραμένει ταμπουρωμένος στον ανθοπωλείο. οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως τα κίνητρα ήταν ερωτικά. Η γυναίκα είναι γύρω στα 50 και είναι υπάλληλος στο ανθοπωλείο, όπως έχει γίνει γνωστό ο άνδρας που την πυροβόλησε στο μέτωπο και στην κλείδα είναι ο πρώην σύντροφός της.

Ο άνδρας έχει κλειστεί μέσα στο ανθοπωλείο και αρνείται να βγει, παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την περιοχή και έχει ζητήσει από τους ενοίκους των γύρω πολυκατοικιών να μη βγαίνουν ούτε στα μπαλκόνια τους.

Άνδρες των ΕΚΑΜ βρίσκονται στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα. Έχουν μπει στο ανθοπωλείο προκειμένου να επιχειρήσουν να βγάλουν τον 50χρονο δράστη .

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα