Χαλκίδα: Αγωνία για την 36χρονη που εξαφανίστηκε

Η εξαφάνιση της Μαρίας Αλιμπινίση 36 χρόνων, έχει αναστατώσει ολόκληρη την Εύβοια.


Στην τελευταία εκπομπή του Νοεμβρίου φιλοξενήθηκαν στο "Τούνελ" οι συγγενείς της νεαρής γυναίκας που αγνοείται από τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από την περιοχή Ιστιαίας.

Η Μαρία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μένει με το σύζυγο της στη Χαλκίδα και είχε επισκεφθεί για το Σαββατοκύριακο την αδερφή της στην Ιστιαία.

Βγήκε με τη φόρμα της μες στη νύχτα χωρίς να γίνει αντιληπτή και έφυγε προς άγνωστη κατέυθυνση με το αυτοκίνητο της ένα ανθρακί Lancia Υ με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ1253.


Το ανησυχητικό είναι ότι άφησε πίσω της όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.

Αμέσως οι συγγενείς κινητοποιήθηκαν και με τη συνδρομή των Αρχών και εθελοντών ερεύνησαν όλη την περιοχή από την Ιστιαία μέχρι τη Χαλκίδα.

Όπως είπε στο "Τούνελ" ο επικεφαλής της Βάσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας Σταύρος Τζιγιάννης, πρόκειται για μια δύσκολη περιοχή.

Οι εθελοντές έψαξαν σε χαράδρες, ποτάμια, γεφύρια, υπόγεια γκαράζ ξενοδοχείων, ενώ χρησιμοποίησαν στα λεγόμενα "τυφλά" σημεία ελικοπτεράκια με κάμερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο επικεφαλής της Βάσης είπε ακόμα ότι πρέπει να γίνει έρευνα και στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής.

Τα στίγματα που έφτασαν στην εκπομπή στηρίζονταν σε ομοιότητα και δεν προέκυψε κάποια πληροφορία που να οδηγήσει στα ίχνη της ή στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Η Μαρία Αλιμπινίση έχει ύψος 1,65 και όταν χάθηκε φορούσε γκρι-μπεζ φόρμα.

Με εντολή Εισαγγελέα, για την εξαφάνιση της έχει σημάνει και Silver Alert.

 

 

πηγη www.anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα