Δημόσιο: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 79 μόνιμους υπαλλήλους

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων στην προκήρυξη 4Κ/2014 του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 79 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο έχει ήδη ξεκινήσει.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση 79 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλονίκης), στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Κατάστημα Κράτησης).

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία είναι μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου μέσω του διαδικτυακού τόπου, ενώ για να ολοκληρώσει ο ενδιαφερόμενος τη διαδικασία θα πρέπει να εκτυπώσει και να αποστείλει την ηλεκτρονική αίτηση υπογεγραμμένη μαζί με τα (κατά περίπτωση) απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ΑΣΕ μέχρι και τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ΑΣΕΠ συνιστά στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης καθώς σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής λόγω υπερφόρτωσης του διαδικτύου ή σφάλματος στη σύνδεση, ξεκαθαρίζει πως δεν θα φέρει ευθύνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα