Η δραματική έκκληση των αδελφών της αγνοούμενης Μαρίας

Σε κατάσταση σοκ οι δυο αδελφές της εξαφανισμένης Μαρίας από την Ιστιαία κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, ή ακόμα και στην ίδια την Μαρία σε περίπτωση που κρύβεται κάπου να εμφανιστεί.

Με εντολή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας υπήρξε Silver Alert για την Μαρία Αλιμπινίση, η οποία αγνοείται από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Η 36χρονη είχε πάει να μείνει στο σπίτι της αδελφής της, όταν εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, περίπου στις 2 τη νύχτα του Σαββάτου. Επιβιβάστηκε ξαφνικά στο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

«Όπου, όπου και να είναι, ότι και να έχει κάνει, όπως και να είναι, να με πάρει τηλέφωνο. Κι εγώ  ότι και να θέλει θα την δεχτώ την επιλογή της. Θα την δεχτώ, να μην φοβάται. Αν είναι κάπου και ήθελε να ηρεμήσει και φοβάται, να με πάρει εμένα και εγώ θα πάω να την βρω μόνη μου» είπε η Δήμητρα, μια από τις αδελφές της.

«Αν είναι κάπου και με βλέπει, είμαι σίγουρη ότι ξέρει τι νιώθω, γιατί την αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ. Θέλω λοιπόν, αν η Μαρία με βλέπει να βρει το θάρρος και να με πάρει ένα τηλέφωνο. Αυτό.» είπε η άλλη της αδελφή, Σοφία.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην Βόρεια Εύβοια με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Υπενθυμίζουμε, ότι το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας LANCIA Y, με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ1253. Η Μαρία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φορούσε πιτζάμες, ενώ έχει ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά.

Όποιος την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να επικοινωνήσει στο 1065, ή στο 100.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα