Μέγαρα: Συνελήφθη ο πατέρας, χαροπαλεύει ο γιος του

Το οικογενειακό δράμα που παιζόταν τα τελευταία χρόνια πίσω από τους τοίχους ενός σπιτιού στα Μέγαρα κορυφώθηκε χθες το πρωί, όταν ο πατέρας έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τον γιο του, ο οποίος φέρεται ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και προκαλούσε συχνά εντάσεις στην οικογένεια! Ο 64χρονος βιοπαλαιστής και τα άλλα δύο παιδιά του, μία κόρη και ακόμα ένας γιος, έρχονταν συχνά, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αντιπαράθεση με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας που είχε «πέσει» στα ναρκωτικά.

Η χρήση της ηρωίνης τον είχε καταρρακώσει ως προσωπικότητα και είχε γίνει άλλος άνθρωπος, συχνά μάλιστα γινόταν επικίνδυνος, λένε οι πληροφορίες. Με το σώμα και το μυαλό «καταστραμμένα» από τη χρήση ουσιών, ο 40χρονος δεν μπορούσε πια να εργαστεί. Ετσι φέρεται ότι ζητούσε συνεχώς χρήματα από τον εργαζόμενο πατέρα του για να εξασφαλίζει τη δόση του. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπούν συχνά καβγάδες ανάμεσά τους και βίαια επεισόδια.

Ενας τέτοιος καβγάς φαίνεται πως ξέσπασε άλλη μία φορά χθες, λίγο πριν από τις 8.00 το πρωί, όταν ο 40χρονος ετοιμάστηκε να φύγει από το σπίτι, με προορισμό πιθανότατα κάποια πιάτσα του λευκού θανάτου. Ο πατέρας του προσπάθησε και πάλι να του μιλήσει, να τον συνετίσει, να βρουν μια λύση στο πρόβλημα, να τον πείσει να πάει σε θεραπευτική κοινότητα. Ομως κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και η συζήτηση εξελίχθηκε σε έντονο διαπληκτισμό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος ήρθαν στα χέρια.

Ξαφνικά η μικρή γειτονιά στα Μέγαρα αναστατώθηκε από δυο απανωτούς πυροβολισμούς που ακούστηκαν από το σπίτι της οικογένειας. Ο 64χρονος είχε νιώσει να απειλείται πάνω στον έντονο καβγά, με αποτέλεσμα να πάρει την καραμπίνα του και να πυροβολήσει δύο φορές το παιδί του! Τα σκάγια πέτυχαν τον 40χρονο κατάστηθα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά της Αμεσης Δράσης.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και παραμένει νοσηλευόμενος στην Εντατική. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τον πατέρα συγκλονισμένο από το παραλίγο φονικό που είχε προκαλέσει και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 64χρονος θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα σήμερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα