Athens Santa Run: Αγ. Βασίληδες που τρέχουν για καλό σκοπό

Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας για πρώτη φορά το Santa Run, ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία.

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Άι Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος είναι η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού φορέα.

Έτσι, κάθε δρομέας -Αγ. Βασίλης θα προσφέρει το δικό του δώρο μέσω της συμμετοχής του!

Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι το City Link (στοά Σπηρομήλιου, Βουκουρεστίου & Αμερικής) στο κέντρο της Αθήνας, που ήδη στολισμένη θα υποδεχτεί τους Αγ. Βασίληδες μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας.

Για την πρώτη διοργάνωση του Santa Run Athens οι συμμετοχές είναι περιορισμένες με ανώτατο όριο τα 500 άτομα. Ο κάθε δρομέας θα καταβάλει ως αντίτιμο 10 ευρώ προκειμένου να λάβει μέρος και το σύνολο των χρημάτων θα δοθεί στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων.

Οι εγγραφές για το 1ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.

Πηγή: lifo.gr

Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014 θα διεξαχθεί στο κέντρο της Αθήνας για πρώτη φορά το Santa Run, ο διεθνής θεσμός που έχει καθιερωθεί σε πλήθος μητροπόλεων παγκοσμίως με μεγάλη επιτυχία. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα είναι ντυμένοι με στολές του Άι Βασίλη σε έναν συμβολικό αγώνα χωρίς χρονομέτρηση, αφού στόχος είναι η δημιουργία μιας Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας στο κέντρο της Αθήνας και η ενίσχυση ενός επιλεγμένου φιλανθρωπικού φορέα. Έτσι, κάθε δρομέας -Αγ. Βασίλης θα προσφέρει το δικό του δώρο μέσω της συμμετοχής του! Σημείο αφετηρίας και τερματισμού θα είναι το City Link (στοά Σπηρομήλιου, Βουκουρεστίου & Αμερικής) στο κέντρο της Αθήνας, που ήδη στολισμένη θα υποδεχτεί τους Αγ. Βασίληδες μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα. Με ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ, οι συμμετέχοντες θα τρέξουν μία απόσταση 2.5 χλμ, διασχίζοντας την καρδιά της χριστουγεννιάτικης Αθήνας. Για την πρώτη διοργάνωση του Santa Run Athens οι συμμετοχές είναι περιορισμένες με ανώτατο όριο τα 500 άτομα. Ο κάθε δρομέας θα καταβάλει ως αντίτιμο 10 ευρώ προκειμένου να λάβει μέρος και το σύνολο των χρημάτων θα δοθεί στην Αποκατάσταση Παιδικών Χαρών Δήμου Αθηναίων. Οι εγγραφές για το 1ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη. Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400. Πηγή: www.lifo.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα