Φοιτητές άδειασαν σακούλες με σκουπίδια στον αντιπρύτανη!

Φοιτητές συγκεντρώθηκαν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να διαμαρτυρηθούν για την καθαριότητα, με την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, αφού άδειασαν σακούλες με σκουπίδια κυριολεκτικά πάνω στον αντιπρύτανη, Αντώνη Καλοκαιρινό.

Οι φοιτητές άδειασαν δύο σακούλες με σκουπίδια, που έχουν μαζέψει από χώρους του Πανεπιστημίου, στο γραφείο του αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ, Αντώνη Καλοκαιρινού, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση, από πλευράς καθαριότητας, που επικρατεί στους χώρους του ιδρύματος.

Ακόμη, η κίνησή τους έγινε ως διαμαρτυρία και για τις τελευταίες ενέργειες του Πρύτανη, Θεόδωρου Φορτσάκη και την άρνηση του να μην συναντηθεί με του φοιτητικούς συλλόγους, κατα την διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας στην Πρυτανεία, την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.

Δεν έχει τέλος η σύγκρουση μερίδας φοιτητών με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το μεσημέρι ομάδα φοιτητών εισέβαλε στο γραφείο του πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόδωρου Φορτσάκη και άδειασε σακούλες με σκουπίδια πάνω στο γραφείο του.

«Φέραμε τα προβλήματα του Πανεπιστημίου στο γραφείο του Πρύτανη» φώναξε ο εκπρόσωπος της ομάδας των φοιτητών.

Οι σπουδαστές αντιδρούν ηλεκτρονική ψηφοφορία, στον τρόπο φύλαξης των πανεπιστημίων και στις αποφάσεις της Συγκλήτου, την ώρα που όπως λένε, η δωρεάν παιδεία έχει καταργηθεί και οι αίθουσες είναι γεμάτες σκουπίδια.

Στο γραφείο ήταν ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Καλοκαιρινός ο οποίος έγινε δέκτης παραπόνων ωστόσο αντέδρασε με ψυχραιμία και δεν απάντησε μέχρι οι φοιτητές να αποχωρήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα