Στο κέντρο της Αθήνας ψάχνουν το Αλβανό κακοποιό

Στο κέντρο της Αθήνας έχουν εστιάσει τις έρευνές τους οι αρχές για τον εντοπισμό του 30χρονου Αλβανού σκληρού κακοποιού, που τα ξημερώματα του Σαββάτου σκόρπισε τον τρόμο σε νυχτερινό κέντρο στο Μικρολίμανο, όταν άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας συνολικά 15 άτομα, δύο εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

Οι έρευνες εστιάζονται σε περιοχές του κέντρου. Σημαντικό ρόλο παίζει το κινητό τηλέφωνο του δράστη, καθώς με την άρση τηλεφωνικού απόρρητου προσπαθούν να εντοπίσουν τα ίχνη του. Οι αρχές θεωρούν δεδομένο πως είναι βαριά οπλισμένος, επίσης εκτιμούν ότι θα παραδοθεί πολύ δύσκολα και έχει συνεργούς που του παρέχουν προστασία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο δράστης στις τρεις προηγούμενες επιθέσεις του σε μαγαζιά, σε μια από αυτές μάλιστα στις 31 Οκτωβρίου είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας που διασκέδαζε σε μπαρ στη πλατεία Βάθη.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα τζιπ μαύρου χρώματος και ο καταζητούμενος το είχε νοικιάσει, αλλά είχε βάλει άλλες πινακίδες. Το αυτοκίνητο αυτό δεν το χρησιμοποίησε στην επίθεση του Σαββάτου.

Από υλικό που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, έχει καταφέρει να απομονώσει τρία αυτοκίνητα που έφυγαν από το σημείο της επίθεσης εκείνη τη στιγμή. Αυτά τα τρία αυτοκίνητα, οι αρχές τα αναζητούν και θεωρούν πως είναι των συνεργών που βρισκόταν το βράδυ του Σαββάτου μαζί του.

Σε επιφυλακή βρίσκεται και η ΕΚΑΜ, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έχουν οι αρχές, ο καταζητουμενος είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και χρήστης κοκαΐνης, που κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτες τις αντιδράσεις του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα