Μικρολίμανο: Τι λέει ο ιδιοκτήτης για το μακελάρη, τι εμποδίζει την αστυνομία

Ο  ιδιοκτήτης του μαγαζιού που έγινε το αιματηρό περιστατικό με τον μακελάρη με το καλάσνικόγ στο  Μικρολίμανο, συγκλονίζει με την μαρτυρία του: Ξαναγύρισε και άρχισε να πυροβολεί

Ο ιδιοκτήτης περιγράφει  την επίθεση του Αλβανού με το καλάσνικοφ.

Όπως λέει, ο δράστης έφυγε και ξαναγύρισε, μετά από 5 - 10 λεπτά, χωρίς λόγο και άρχισε με ένα καλάσνικοφ να πυροβολεί τον κόσμο.

Άφαντος παραμένει μέχρι στιγμής ο δράστης παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας που γνωρίζει το πρόσωπο και τα στοιχεία του δράστη  ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, τραυματίζοντας 15 άτομα.

Ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές αφού έχει κατηγορηθεί για ληστείες και άλλα αδικήματα αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές. Σήμερα αναμένεται η δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από την ΕΛΑΣ, ωστόσο ήδη εφημερίδες και διαδίκτυο δημοσιοποιούν την φωτογραφία του.

Η αστυνομία παντος ενώ έχει τα στοιχεία του και την φωτογραφία του όπως μετέδωσε το Mega στο δελτίο ειδήσεων των 20:00, την Κυριακή, τα χέρια της αστυνομίας, αλλά και της Δικαιοσύνης, είναι «δεμένα» όσον αφορά στη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του καταζητούμενου κακοποιού.

Και αυτό, γιατί, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η φωτογραφία δεν μπoρεί να δοθεί στη δημοσιότητα, εάν δεν έχει πρώτα κοινοποιηθεί στο δράστη!

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα