Ο μακελάρης με το καλάσνικοφ στο Μικρολίμανο. Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η  αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό  για

τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου οπλισμένου δράστη που σκόρπισε τον πανικό σε νυχτερινό κέντρο  στο Μικρολίμανο.

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του: Πρόκειται για τον 31χρονο Αλβανό Μπάκο Αρμπέρ, ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με κυκλώματα της νύχτας.

Η αστυνομία έχει ήδη στη διάθεσή της φωτογραφία του δράστη και βίντεο από το σημείο της «τυφλής» αιματηρής επίθεσης.

Δεν δόθηκε ωστόσο επισήμως η φωτογραφία του δράστη, καθώς εκκρεμεί η σχετική εισαγγελική διάταξη.

Αυτό που εξετάζουν ανώτεροι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι αν θα πρέπει να δοθεί η φωτογραφία του δράστη στη δημοσιότητα με εισαγγελική παραγγελία, καθώς σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για Αλβανό υπήκοο περίπου 30 ετών, ιδιαίτερα επικίνδυνο, που -όπως αναφέρεται- δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να σκοτώσει.


Ωστόσο πολλά ΜΜΕ πρόβαλαν μία φωτογραφία στην οποία φέρεται να απεικονίζεται ο δράστης, ενώ κυκλοφόρησε ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης

Την ίδια ώρα, νέο βίντεο- ντοκουμέντο από το μακελειό στον Πειραιά δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σε αυτό απεικονίζεται ο μακελάρης του Μικρολίμανου να κατευθύνεται προς το μπαρ, κρατώντας το Καλάσνικοφ.

Κατόπιν, εξέρχεται με αργό βηματισμό, κοιτάει πίσω του και φεύγει τρέχοντας.

Τα αίτια της επίθεσης στο νυχτερινό μαγαζί δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης φέρεται να είχε συνομιλία με τα μέλη κάποιας παρέας στο νυχτερινό κατάστημα, να έφυγε και στη συνέχεια να επέστρεψε με το πυροβόλο όπλο και να έριξε τους θαμώνες.

Οι ίδιες μαρτυρίες τόνισαν επίσης ότι το μένος του δράστη ήταν τέτοιο, που παρά τις φωνές και τον πανικό που επικρατούσε εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ο δράστης φώναζε «απόψε θα πεθάνετε όλοι».

Η ΕΛ.ΑΣ  έχει πραγματοποιήσει τέσσερις έφοδοι σε διαμερίσματα και καφενεία της Αττικής, που ενδεχομένως να βρισκόταν ο Αλβανός, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παράλληλα,  ψάχνουν να δουν τι γίνεται με μαύρο τζιπ, που είχε πάρει από εταιρεία ενοικιάσεως ο αδίστακτος Αλβανός και φαίνεται πως με αυτό κινούνταν το τελευταίο διάστημα.


Οι Αρχές ερευνούν κάθε ενδεχόμενο, καθώς ο Αλβανός αποτελούσε μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της πορνείας και των ναρκωτικών. Επίσης, ερευνούν το σενάριο που λέει πως ο Αλβανός με το παρανοϊκο βλέμμα «νοικιαζόταν» από κυκλώματα νονών, προκειμένου να τιμωρεί τους καταστηματάρχες που δεν πλήρωναν προστασία στα κυκλώματα.


Μάλιστα ο δράστης της επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται ήδη σε άλλα τρία ένοπλα αιματηρά περιστατικά στο παρελθόν με έναν νεκρό, αλλά και σε υποθέσεις της νύχτας.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής εννέα με τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ενώ άλλοι έξι αναχώρησαν από τα νοσοκομεία, αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα