Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε κέντρο στο Γκάζι

Έφοδο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας στο οποίο εμφανίζεται αυτό το διάστημα πασίγνωστη τραγουδίστρια,  στην περιοχή Γκάζι,  έκανε η  Διεύθυνση της  Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που διενεργούνται για την εφαρμογή της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Κατά τον έλεγχο συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια λειτουργίας.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο παραπάνω κέντρο διασκέδασης, το οποίο λειτουργεί με δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, προέκυψε ότι στερούνταν της απαραίτητης άδειας από την αρμόδια Αρχή.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι οκτώ (8) από τους εργαζόμενους του καταστήματος δεν αναγράφονταν στους Πίνακες Προσωπικού (ανασφάλιστη εργασία), κατά παράβαση της εργατικής - ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Για τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ενημερωθεί το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.), προκειμένου να επιβληθούν οι ανάλογες διοικητικές κυρώσεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα