Πύργος: Κατέρρευσε την ώρα που μάζευε ελιές

Η καρδιά του δεν άντεξε και στην κουραστική διαδικασία της συγκομιδής του ελαιοκάρπου, λύγισε. Ο λόγος για έναν 51χρονο Χρήστο Σπυράκη, κάτοικο Πύργου, που χθeς το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ μάζευε ελιές σε ελαιοπερίβολο στον τόπο καταγωγής του στην περιοχή του Επιταλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο άτυχος 51χρονος πατέρας ενός μικρού παιδιού, βρισκόταν στο χωράφι μαζί με τον πεθερό και την πεθερά του και πλησίαζε η ώρα που θα σταματούσαν οι εργασίες, όταν λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι σωριάστηκε στο έδαφος. Οι δικοί του άνθρωποι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν όμως είχε επέλθει το μοιραίο. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Πύργου και εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ο 51χρονος που καταγόταν από το Επιτάλιο ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Μάλιστα υπήρξε ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας στο παρελθόν και λόγω του θανάτου του αναβλήθηκε (για σήμερα) και ο αγώνας του Αλφειού με την Ολυμπιάδα Γουμέρου, που ήταν προγραμματισμένος για χθες στο γήπεδο του χωριού. Όπως αναφέρει η διοίκηση της ομάδας σε ανακοίνωσή της «η οικογένεια του ΑΟ ΑΛΦΕΙΟΣ ΕΠΙΤΑΛΙΟΥ, συγκλονισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν την απώλειά του».

Η είδηση του θανάτου του, συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία του Επιταλίου, όσο και την γειτονιά του 51χρονου στον Πύργο όπου διέμενε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα