Θρίλερ με το θάνατο της 15χρονης. Λείπουν τα ζωτικά της όργανα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της 15χρονης Βορειοηπειρώτισσας από τα Γιάννενα, η οποία ξεψύχησε μετά από επίσκεψη της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα στην Αλβανία. Τα αίτια του θανάτου της όμως, δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, αφού σύμφωνα με τον Έλληνα ιατροδικαστή, λείπουν όλα τα ζωτικά της όργανα και δεν μπορεί να γίνει νεκροψία.

Ο πατέρας της, ο οποίος είχε χωρίσει με τη μητέρα της και είχε να δει το παιδί 10 χρόνια, βλέποντας το άψυχο κορμί της κόρης του στο νεκροτομείο, διαπίστωσε ύποπτα σημάδια και ζήτησε να γίνει εκ νέου νεκροτομή, αμφισβητώντας την πρώτη, που μιλούσε για καρδιακή προσβολή.

Η Εισαγγελία στους Αγίους Σαράντα ανακοίνωσε πως δεν σχετίζεται η επίσκεψη της κοπέλας στον οδοντίατρο με τον θάνατό της.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, μιλώντας στην εκπομπή "Μία" είπε ότι δεν της επέτρεψαν να δει την κόρη της στο νεκροτομείο των Αγίων Σαράντα, όπως επίσης, ότι δεν της είπαν αν πήραν κάποια όργανα της για δωρεά ή για εξέταση.

Η ίδια διέψευσε ακόμη τον πρώην άντρα της, ο οποίος υποστήριξε ότι ο σύντροφος της ευθύνεται για το θάνατο της κόρης τους. «Δεν έχω σύντροφο, είμαι μόνη μου. Μένω εδώ με το γιό μου. Αυτά τα λέει από εκδίκηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Έλληνας καθηγητής Ιατροδικαστικής κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος κλήθηκε να κάνει τη νεκροτομή, εξήγησε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα αίτια θανάτου της 15χρονης, γιατί λείπουν ο εγκέφαλος και όλα τα ζωτικά της όργανα. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι αυτό δεν είθισται να γίνεται σε μια ιατροδικαστική εξέταση, γιατί συνήθως λαμβάνονται τμήματα των οργάνων, τα οποία εξετάζονται και βγαίνει το πόρισμα.

Η διοίκηση του νοσοκομείου στους Αγίους Σαράντα υποστήριξε ότι δεν είναι τόσο εξελιγμένη η μέθοδος εκεί, γι’ αυτό και μετέφεραν τα όργανα της κοπέλας στο νοσοκομείο στα Τίρανα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα