Μικρολίμανο: Άνοιξε πυρ με Καλάζνικοφ κατά θαμώνων σε κλαμπ, τραυματίες

Πυροβολισμοί  στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο. Πανικός επικράτησε σε γνωστό κλαμπ  όταν, άντρας άρχισε να βρίζει χυδαία και στην συνέχεια  με την απειλή "Τώρα θα χυθεί αίμα" άρχισε να πυροβολεί πιθανότατα με καλάσνικοφ εναντίον των θαμώνων του καταστήματος

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το Mega, οι τραυματίες από την επίθεση αγνώστου με Καλάσνικοφ σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο, είναι έντεκα, οι τρεις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νοσηλεύονται και οι τρεις στο Αττικό νοσοκομείο.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού φαίνεται ότι έχει αναγνωρίσει τον δράστη από φωτογραφία που του έδειξε η αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης του μπαρ επί της οδού ακτή Δηλαβέρη 21, το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4.15 τα ξημερώματα. Ο άγνωστος αλλοδαπός  φένεται να διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα με με μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αφού πλήρωσε το λογαριασμό του έφυγε, κάποια στιγμή περίπου στις 4.

Έπειτα  στάθηκε έξω από την τζαμαρία του καφέ μπαρ, και με ένα καλάσνικοφ γάζωσε το κατάστημα πυροβολώντας εναντίον των θαμώνων ενώ ούρλιαζε: «Θα σας σκοτώσω όλους! Απόψε θα χυθεί αίμα!».

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο αλλοδαπός ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είναι σεσημασμένος κακοποιός, λίγη ώρα νωρίτερα βρισκόταν στο μπαρ όπου ήπιε τρία ποτά. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, αφού πλήρωσε το λογαριασμό του έφυγε, κάποια στιγμή περίπου στις 4.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα ταξί.

Όσο για την περιγραφεί του δράστη υπάρχει διχογνωμία. Κάποιοι τον περιέγραψαν καραφλό. Κάποιοι άλλοι διαφορετικά.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν.

πληροφορίες θέλουν τον δράστη να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό στο περιστατικό σε καφέ-μπαρ  στις 31 Οκτωβρίου, όπου είχε σκοτωθεί ένα άτομο.

Στο περιστατικό εκείνο, που έγινε σε καφενείο επί των οδών Χίου και Κρήτης στο Μεταξουργείο, άγνωστος πυροβόλησε εναντίον των θαμώνων του καταστήματος σκοτώνοντας έναν 44χρονο πελάτη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ η επίθεση εκείνη έχει πολλές ομοιότητες με το σημερινό μακελειό. Η σημερινή επίθεση μοιάζει και με το περιστατικό που έγινε στις 6 Νοεμβρίου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν άγνωστος πυροβόλησε με καλάσνικοφ σε μπαρ επί της οδού Αριστοτέλους στον Άγιο Παντελεήμονα, χωρίς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί. Ηδη έχουν συγκεντρωθεί οι κάλυκες από την αιματηρή επίθεση στον Πειραιά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κάλυκες από το περιστατικό στον Πειραιά θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι από το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στο περιστατικό της πλατείας Βάθης.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα