Άντρας δικηγόρος ως ξανθιά ημίγυμνη ασελγούσε σε ανήλικα

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που έρχοννται στο φως της δημοσιότητας για την δράση 53χρονο δικηγόρο που συνελήφθη χθες για ασέλγεια σε 13χρονο αγόρι.

Ο 53χρονος δικηγόρος άτοικος Αθήνας,  κυκλοφορούσε ντυμένος γυναίκα, ημίγυμνη, με ξανθιά μπερούκα,επιδεικνύει το πλούσιο στήθος της  και «ψάρευε» νεαρά αγόρια.


Από το περασμένο Αύγουστο οι αστυνομικοί στη Σκύδρα είχαν πληροφορίες για μια γυναίκα ξανθιά, μέσης ηλικίας, η οποία κυκλοφορεί με ένα κίτρινο πολυμορφικό SEAT, και παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικους και νεαρούς άνδρες.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως η συγκεκριμένη...ξανθιά “γυναίκα” κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο ημίγυμνη, επιδεικνύοντας τα στήθη της στα αγόρια που επιθυμούσε να αποπλανήσει. Η περιοχή που είχε “χτυπήσει” η μυστηριώδης ξανθιά με το πλούσιο στήθος, ήταν σημείο τις κωμόπολης της Σκύδρας με χαμηλό φωτισμό, στο οποίο συγκεντρώνονται ανήλικοι μαθητές Λυκείου και νεαροί που παίζουν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος, παρά τις έρευνες που είχαν πραγματοποιήσει, δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν το κίτρινο αυτοκίνητο με την ημίγυμνη ξαναμμένη “γυναίκα”.

Οι αρχές έριξαν σαν «δόλωμα» ένα νεαρό σωματώδη αστυνομικό, κι εν τέλει εντόπισαν και συνέλαβαν την ξανθιά εντυπωσιακή γυναίκα… που αποδείχθηκε ότι ήταν ο 53χρονος δικηγόρος. Μάλιστα, επειδή αντέδρασε… δεν δίστασε να επιτεθεί στον αστυνομικό- δόλωμα, όταν προσπάθησε να τον συλλάβει.

Μετά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί έμεινα άφωνοι, όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 53χρονο δικηγόρο από τη Μαγνησία, κάτοικο Αθηνών, όπου διατηρούσε και το δικηγορικό του γραφείο, ενώ εκτός από την εμφάνιση του, είχε κάνει και πλαστική επέμβαση, αλλοιώνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Εν τέλει, ο δικηγόρος αναγνωρίστηκε από ανήλικο μαθητή, ως ο άνθρωπος ο οποίος ασέλγησε σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα