Θλίψη στην Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός Καρβάλιο

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στον δικηγόρο Βαγγέλη Σκουλά τον επονομαζόμενο και "Καρβάλιο". Η εξώδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 12.30 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο ενώ θα ταφεί στα Ανώγεια.

Οπως αναφέρει το cretalive.gr, ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ -γιος του Θρύλου της Αντίστασης Παπα Γιάννη Σκουλά και ο ίδιος πατέρας τριών παιδιών- έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια, χτυπημένος από τον καρκίνο.

Ο Βαγγέλης Σκουλάς πήρε το προσωνύμιο Καρβάλιο καθώς τον συσχέτισαν με τον Πορτογάλο επαναστάτη των γαρυφάλων Καρβάλιο λόγω των δημοκρατικών αγώνων στους οποίους ήταν πάντα παρών. Ο ίδιος ήταν ένα από τα ισχυρά και διακεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πάντα στο πλευρό της οικογένειας Παπανδρέου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Β.Κεγκέρογλου για το θάνατο του Βαγγέλη Σκουλά

Στο άκουσμα της είδησης για το θάνατο του Βαγγέλη Σκουλά ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε τα παρακάτω:

«Ο Βαγγέλης Σκουλάς που υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Κινήματος, σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε με μοναδικό στόχο την προαγωγή της Δημοκρατίας.

Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, γιος του θρύλου της Αντίστασης παπά-Γιάννη Σκουλά έχει αφήσει και ο ίδιος ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία, με τους δημοκρατικούς αγώνες του και την προσφορά του, δικαιολογώντας απόλυτα το χαρακτηρισμό του ως ο Έλληνας «Καρβάλιο».

Ήταν ένα από τα ιδρυτικά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, συμβάλλοντας και εκείνος με τη σειρά του ώστε η Ελλάδα να οδηγηθεί στα χρόνια της μεγάλης «αλλαγής»

Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα