Πάτρα: Ο δράστης της δολοφονίας της Ναταλίας έπασχε ή όχι από ψυχιατρική διαταραχή

Πραγματικά σε μια «μάχη» ψυχιάτρων και διαφορετικών απόψεων εξελίσσεται η εκδίκαση του αιματηρού φονικού πριν από ένα χρόνο περίπου στο σπίτι της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά στην Πάτρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από το μαχαίρι του 33χρονου Αλβανού Εντ. Τζάνκα.

Χθες συνεχίστηκε στο Δικαστήριο του Αιγίου η εκδίκαση της υπόθεσης με τις καταθέσεις των ψυχιάτρων που έχουν εξετάσει τον κατηγορούμενο για να διαπιστώσουν τον ισχυρισμό των συνηγόρων υπεράσπισης πως αντιμετώπιζε ψυχιατρική διαταραχή την ημέρα του φόνου.

Ο Καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης Νέστορος ο οποίος συνάντησε τον κατηγορούμενο με εντολή δικαστηρίου, υποστηρίζει ότι ο αλλοδαπός πάσχει από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και δεν είχε επίγνωση των πράξεών του το μοιραίο πρωινό.

Στο ίδιο μήκος κυμαίνεται και η κατάθεση του ψυχιάτρου των φυλακών όπου είναι έγκλειστος ο κατηγορούμενος, ο οποίος υποστηρίζει το ίδιο, ενώ αντίθετα ο ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέθεσε πως ο δράστης πάσχει μεν από διαταραχή, όμως αυτή δεν εντοπίζεται όταν τέλεσε τον φόνο, έχοντας δηλαδή είχε επίγνωση του άδικου της πράξης του όταν την έκανε.

Παράλληλα, χθες στο δικαστήριο κατέθεσε και ο σύντροφος και πατέρας της κόρης της Ναταλίας, Ανδρέας Κ. Βρης, ο οποίος σε μια συγκινητική κατάθεση μίλησε για την ποιότητα της Ναταλίας και τον χαρακτήρα της και κινήθηκε σε πραγματικά περιστατικά.

Η δίκη τελικά μετά από αρκετές ώρες, διεκόπη για τις 24 Νοεμβρίου οπότε και πρόκειται να καταθέσουν και άλλοι συγγενείς της άτυχης 43χρονης.

πηγη www.patrastimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα