Η Μαρίνα έφυγε για βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ. Η μυστήρια εξαφάνιση

Η Μαρίνα Κουκουλιάτα 30 χρόνων, έφυγε από το σπίτι της για ένα ραντεβού με το φίλο της και δεν ξαναγύρισε.

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ ακολούθησε τα τελευταία της ίχνη… Αποκάλυψε τον περίεργο ρόλο του φίλου της. Παρά τους αρχικούς του ισχυρισμούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση, μετά από τις επίμονες ερωτήσεις του «Τούνελ» έπεσε σε αντιφάσεις.

Η μητέρα της περιέγραψε στην εκπομπή τον τρόμο που ένιωσε όταν είδε να σταματά έξω από το σπίτι τους ένα σκούρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια.

Η Μαρίνα κρύφτηκε χωρίς να δώσει εξηγήσεις στους δικούς της και την επόμενη μέρα στις 24 Ιουνίου, εξαφανίστηκε.

Το "Τούνελ" κατάφερε να διεισδυσει στον κύκλο φίλων και γνωστών της νεαρής γυναίκας, από τον οποίο προέκυψαν προέκυψαν πληροφορίες για τις κινήσεις της Μαρίνας το χρονικό διάστημα μετά την εξαφάνιση της μέχρι και τις αρχές του φθινοπώρου.

Το σημαντικό όμως είναι ότι αντλήθηκαν στοιχεία που συνέθεσαν την εικόνα για τον "σκοτεινό" ρόλο κάποιων προσώπων στην περιοχή.

Τα άτομα αυτά που επηρέαζαν τη ζωή της Μαρίνας και άλλων ταλαιπωρημένων νέων της περιοχής, δεν έχουν προς το παρόν δώσει στοιχεία και πληροφορίες στις Αρχές για την υπόθεση.

«Θα συναντούσε κάποιον φίλο της…»


Όπως είπε η Καλλιόπη Κουκουλιάτα στην ρεπόρτερ του «Τούνελ», τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα έβρισκε την οικογένεια της. Εκείνο το απόγευμα η Μαρίνα βγήκε από το σπίτι, σκέπασε το ποδήλατο της με ένα προστατευτικό νάιλον κι έφυγε. Η αγνοούμενη το τελευταίο διάστημα δεν εργαζόταν. Προκειμένου να εξασφαλίσει λίγα χρήματα φρόντιζε τον ηλικιωμένο Γιώργο Νούλα.

Όταν έφυγε από το πατρικό της βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του. Φαινόταν αναστατωμένη όπως είπε ο ίδιος στο «Τούνελ». Ο ηλικιωμένος τόνισε πως η Μαρίνα εκείνο το διάστημα είχε μαλώσει με κάποιον φίλο της. Θυμάται ότι αυτός ο φίλος την κάλεσε στο τηλέφωνο και κανόνισαν να συναντηθούν για να μιλήσουν. Η Μαρίνα έφυγε για το ραντεβού και από τότε δεν την ξαναείδε. Πληροφορήθηκε για την εξαφάνιση της λίγες μέρες αργότερα από την τηλεόραση.

Το ύποπτο αυτοκίνητο…

Η μητέρα της Μαρίνας μες στην οδύνη της συγκεντρώνει ένα προς ένα τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ αυτής της περίεργης εξαφάνισης. Μία μέρα πριν χαθεί, ένα πολυτελές αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια σταμάτησε έξω από το σπίτι τους. Στην αρχή δεν φαινόταν κανείς. Κάποια στιγμή ο οδηγός κατέβασε το τζάμι και ζήτησε από τη μητέρα της να φωνάξει τη Μαρίνα. Εκείνη φοβήθηκε και κρύφτηκε στο μπάνιο. Η αιφνιδιαστική εμφάνιση αυτού του άντρα την αναστάτωσε πολύ. Την επόμενη μέρα εξαφανίστηκε για τους συγγενείς της.

Τι έδειξε η άρση απορρήτου

Όπως είπε στην κάμερα της εκπομπής η μητέρα της, το κινητό τηλέφωνο της Μαρίνας απενεργοποιήθηκε τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση της. Το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε ήταν από την παραλιακή περιοχή Κορινό που βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιόμετρα από το σπίτι της. Τον Αύγουστο το κινητό της άνοιξε και πάλι για μία ημέρα αλλά δεν απαντούσε κανείς. Το σήμα προερχόταν από Μακρύγιαλο, Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και απ’ την περιοχή Κλειδί.

Ο ξάδελφος της αγνοούμενης Τάσος Μετροπιάν μιλώντας στο «Τούνελ» είπε πως η Μαρίνα του είχε εκμυστηρευτεί πως θα έβρισκε δουλειά σαν χορεύτρια σε ένα κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια η ίδια δεν είχε καμία σχέση με τον χορό. Προσπαθώντας να βοηθήσει στις έρευνες της οικογένειας, έψαξε τους φίλους της Μαρίνας, τις επαφές της στο Facebook, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τι είπε ο φίλος της…

Η μητέρα της αγνοούμενης και ο ξάδελφος της προσπάθησαν να εντοπίσουν τον άνθρωπο τον οποίο θα συναντούσε η Μαρίνα πριν χαθεί. Την προσπάθεια τους κατέγραψε η κάμερα του «Τούνελ». Οι έρευνες τους ξεκίνησαν από το διαμέρισμα του αλλά τελικά τον εντόπισαν αλλού. Εκείνος απέφευγε την κάμερα και δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στις ερωτήσεις των συγγενών. Παραδέχτηκε ότι μίλησε με τη Μαρίνα την ημέρα που εξαφανίστηκε. Όπως είπε, του ζήτησε να συναντηθούν χωρίς όμως να του αναφέρει το σημείο που βρισκόταν. Η Μαρίνα όπως είπε, του έκλεισε το τηλέφωνο το οποίο μετά απενεργοποιήθηκε.

«Ατέλειωτη βόλτα…»

Η μητέρα της Μαρίνας μέσα από το δωμάτιο της περιέγραψε στο «Τούνελ» την τελευταία φορά που την είδε. Της είχε είπε ότι θα έβγαινε για μια βόλτα. Ήταν απλά ντυμένη με ένα τζην παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μια σιέλ υφασμάτινη τσάντα. Δεν πήρε μαζί της κάτι άλλο, ούτε τον φορητό της υπολογιστή που σπάνια αποχωριζόταν και που τώρα ερευνάται από την Αστυνομία.

Από τότε πέρασαν τέσσερις μήνες χωρίς κανένα νέο της. Ξεσπώντας σε λυγμούς περιγράφει την κόρη της σαν ένα κορίτσι που ήταν αγαπητό σε όλους και δεν πείραζε κανέναν. Σύμφωνα με τη μητέρα της, η Μαρίνα δεν υπήρχε περίπτωση να έφευγε ή να έλλειπε έστω για μια μέρα χωρίς να την ειδοποιήσει.

www.anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα