Πάτρα: Διέρρηξαν ηλικιωμένο 11 φορές σε ένα χρόνο

Κραυγή απόγνωσης με αφορμή τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις στο σπίτι του βγάζει μέσω του «Κόσμου» ένας ηλικιωμένος κάτοικος της παραλίας του Μονοδενδρίου, στην Πάτρα.

Ο λόγος για τον 81χρονο Α.Β. ο οποίος έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ αφού έχει «πέσει» θύμα κλοπής και διάρρηξης μέσα στο ίδιο του το σπίτι, όχι μία ή δύο ή τρεις, αλλά συνολικά... 11 φορές, μέσα σε έναν μόλις χρόνο!

Η μονοκατοικία του στην οποία διαμένει από νεαρός και συγκεκριμένα από τότε που παντρεύτηκε την αείμνηστη σύζυγό του, έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» δραστών που από τον ίδιο και τα παιδιά του θεωρείται βέβαιο πως πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα σε όλες τις περιπτώσεις και δρουν σαν ενιαία ομάδα, δηλαδή ως σπείρα.

Παρά όμως τις ισάριθμες επίσημες καταγγελίες προς τις Αστυνομικές Αρχές αλλά και τις επιπρόσθετες οχλήσεις προς τη φυσική ηγεσία της τοπικής αστυνομίας, το κακό δε λέει να σταματήσει. Ακόμα και παρά το γεγονός ότι τα μέλη της οικογενείας του έφθασαν στο σημείο ακόμα και να υποδείξουν υπόπτους, σε μια προσπάθεια να πετύχουν την αποτελεσματική ενασχόληση των Αρχών...

Πηγή: dete.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα