Χαλκίδα: Έκαναν τους λογιστές και εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Δικογραφία για απάτη σε βάρος σχηματίστηκε σε βάρος ενός 36χρονου και μιας 33χρονης, οι οποίοι πλησίασαν μια ηλικιωμένη στη Χαλκίδα και με το πρόσχημα ότι είναι λογιστές συγγενικού της προσώπου, κατάφεραν να της αποσπάσουν χρήματα.

Η υπόθεση απάτης σε βάρος της 70χρονης, η οποία διαπράχθηκε την Πέμπτη το πρωί, εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Αναλυτικότερα,  οι δύο δράστες προσέγγισαν την 70χρονη και προσποιούμενοι τους λογιστές συγγενή της, της ζήτησαν χρήματα για περαίωση φορολογικών εκκρεμοτήτων και κατάφεραν να της αποσπάσουν 480 ευρώ.

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, αστυνομικοί του οποίου αξιοποιώντας κατάλληλα προανακριτικό υλικό, κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να ταυτοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δραστών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας διεξάγει τις έρευνες και την προανάκριση, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα