Πειραιάς: Aστυφύλακας και ξάδερφος, ο δράστης της δολοφονίας του 30χρονου

Ένας 27χρονος αστυνομικός φέρεται, να είναι ο δολοφόνος του 30χρονου άνδρα που το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στον Πειραιά.

Ο αστυφύλακας, ο οποίος είναι ξάδελφος του θύματος, φέρεται να ομολόγησε πως αυτό που τον ώθησε να προβεί στην άγρια δολοφονία ήταν ότι το θύμα, κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας που είχαν με αφορμή χρήματα που του χρωστούσε, τον απείλησε με μαχαίρι.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, ο οποίος είναι ξάδελφος του θύματος, τελεί σε κατάσταση αυτοδίκαιης αργίας, λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση δωροδοκίας, τον Φεβρουάριο του 2013.

Ο 30χρονος, ιδιοκτήτης πρακτορείου του ΟΠΑΠ, βρέθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης θανάσιμα μαχαιρωμένος, σε διαμέρισμα επί της οδού Σκλαβούνου 20 στην Καλλίπολη.

Γείτονες ανέφεραν ότι γύρω στις 21.30 το βράδυ ακούγονταν φωνές που παρέπεμπαν σε καβγά. Κάποια στιγμή οι φωνές σταμάτησαν, ωστόσο το κακό είχε γίνει.

Ο 30χρονος άνδρας, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, βρέθηκε μπροστά από την πόρτα του σπιτιού νεκρός με τρεις μαχαιριές στην πλάτη.


«Ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι πήγε στο σπίτι του θύματος γιατί του χρωστούσε χρήματα. Το θύμα ήταν συνδιοκτήτης στο πρακτοτρείο ΠΡΟΠΟ με τον πεθερό του 27χρονου αλλά δεν απέδιδε τα οφειλόμενα αλλά τα ξόδευεστο καζίνο. Με αφορμή τις οικονομικές οφειλές άρχισαν να λογομαχούν και κάποια στιγμή το απείλησε με μαχαίρι. Εκείνος αντέδρασε με αποτέλεσμα να μαχαιρώσει το θύμα τρεις φορές στην πλάτη» αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στο zougla.gr.

Βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο 27χρονος λίγο μετά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο της δολοφονίας, εμφανίστηκε στο σπίτι του θύματος και έφερε τραύματα στα χέρια που παρέπεμπαν σε κοψίματα από μαχαίρι. Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτά απάντησε ότι έπεσε με το μηχανάκι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός είχε τεθεί σε αργία από τον Φεβρουάριο του 2013, καθώς είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς και δωροδοκίες από αλλοδαπούς καταστηματάρχες, από τους οποίους ζητούσε χρήματα για να μην γίνονται υγειονομικοί και φορολογικοί έλεγχοι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα