Γενική απεργία της ΓΣΕΕ στις 27 Νοεμβρίου

Την πραγματοποίηση 24ωρης γενικής απεργίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ κατά τη διάρκεια της σημερινής της συνεδρίασης, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις πρόσφατες αποφάσεις της Ολομέλειας Διοίκησης της Συνομοσπονδίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, δηλώνει«η κυβέρνηση δυστυχώς μέσα και από τον νέο προϋπολογισμό δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εντείνει τα ήδη εφιαλτικά προβλήματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων».

Ακόμη προσθέτει πως πρόκειται για έναν προϋπολογισμό «που καθιστά για ακόμη μία φορά μόνιμα φορολογικά υποζύγια τους πιο αδύναμους, που εξαθλιώνει την κοινωνία, που συντηρεί την ίδια σκληρή πραγματικότητα για κάθε ελληνική οικογένεια».

Παράλληλα, η ΓΣΕΕ προαναγγέλλει πως θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια, οι ημερομηνίες των οποίων θα καθοριστούν ανάλογα με τον χρόνο συζήτησης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή.

Με στόχο τη μαζική συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία, θα προηγηθούν περιφερειακές συσκέψεις, επισκέψεις σε χώρους εργασίας και συσκέψεις ομοσπονδιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα