Βρέθηκε το μαχαίρι της δολοφονίας 30χρονου στην Καλλίπολη

Γύρω στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης στην ήσυχη γειτονιά της Καλλίπολης ακούγονται φωνές σαν κάποιοι να καυγαδίζουν. Γρήγορα οι φωνές παύουν να ακούγονται και οι γείτονες ησυχάζουν.

Ωστόσο το κακό είχε γίνει. Οι δολοφόνοι του 30χρονου άνδρα τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του. Του κατάφεραν 3 μαχαιριές στην πλάτη και τον άφησαν να ψυχοραγεί σε μια λίμνη αίματος.

Επί του παρόντος κανείς δεν έχει σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί. Το σπίτι του θύματος είναι άνω - κάτω και ενώ αρχικά εξετάστηκε σοβαρά το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας να ήταν η ληστεία καθώς ο 30χρονος είναι ιδιοκτητης πρακτορείου ΠΡΟΠΟ και ίσως είχε μαζί του χρήματα από τις εισπράξεις του πρακτορείου, κάτι τέτοιο μάλλον δεν ισχύει.

Η αστυνομία εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχομένο να πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

Αυτό που παραμένει γρίφος για τους αστυνομικούς ειναι οτι η πόρτα του διαμερίσματος δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Ηξερε το θύμα τους δολοφόνους του; Πήγαν μαζί στο σπίτι; Ή του όρμησαν την ώρα που εκείνος ανοιγε την πόρτα του σπιτιού του; Για την αστυνομία όλα είναι ανοιχτά. Οι δράστες ή ο δράστης μπορεί να προέρχεται από το επαγγελματικό, το φιλικό, ακόμη και το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος.

Το θύμα ενώ ψυχοραγούσε ικέτευε για βοήθεια


Συγκλονίζει η απόκαλυψη πως ο νεαρός ενώ ήταν βαριά τραυματισμένος από τις μαχαιριές, προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια.

Είναι ενδεικτικό οτι οι άνδρες των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας εντόπισαν κηλίδες αίματος ακόμη και στο κεφαλόσκαλο στην είσοδο της πολυκατοικίας που έγινε το φονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι αστυνομικοί συλλέγουν υλικό και από το αυτοκίνητο που ειναι παρκαρισμένο μπροστά από την πολυκατοικία.

Βρέθηκε το μαχαίρι του εγκλήματος

Το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησαν τον 30χρονο εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκληματος, σε ένα πάρκινγκ στα 50 μέτρα, κάτω από έναν θάμνο. Εκεί εντοπίστηκε και ένα μπουφάν γεμάτο αίματα.

Τραγική ειρωνεία; Το πρακτορείο του θύματος ήταν μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα